3 miljoen dollar van USAID naar Nespresso en TechnoServe om de koffietelers in Zuid-Soedan te ondersteunen

3 miljoen dollar van USAID naar Nespresso en TechnoServe om de koffietelers in Zuid-Soedan te ondersteunen

Nespresso en TechnoServe zetten in 2011 een baanbrekend programma op om de koffieteelt in Zuid-Soedan nieuw leven in te blazen. Vandaag zijn beide partners verheugd dat ook het USAID (United States Agency for International Development) zich bij hen aansluit en de komende drie jaren maar liefst 3,18 miljoen dollar zal investeren. Een samenwerking die de koffieboeren in Zuid-Soedan nog meer mogelijkheden zal bieden om hun infrastructuur te verbeteren, de koffieteelt te bevorderen, hun oogstopbrengsten te doen toenemen en de kwaliteit van hun koffie te verbeteren. 

In bijlage bezorgen wij u graag het officiële persbericht. U kan ons natuurlijk steeds  mailen of bellen voor meer info over de ontwikkeling van de koffieteelt in Zuid-Soedan.

Contacteer ons
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro