Skip to Content

Atelier Nespresso komt naar Antwerpen!

Wist u dat bijna iedere Nespresso koffieboon van waar dan ook ter wereld via onze Belgische zeehavens komt? De haven van Antwerpen staat wereldwijd bekend als één van de belangrijkste koffiehavens. Het zal u dan ook niet verbazen dat  Nespresso deze hippe stad gekozen heeft  als thuishaven voor de eerste Belgische editie van het Atelier Nespresso.  Een uniek  event waar topchefs, topsommeliers, gerenommeerde koffie- en milieuexperts en Nespresso hun know-how bundelen om koffie in de kijker te zetten. 

Nespresso neemt koffieliefhebbers tijdens originele workshops mee op de fascinerende reis van koffieboon tot kopje en laat hen tijdens een onvergetelijke brunch, lunch, café gourmand of diner nieuwe, culinaire smaakcontinenten ontdekken.

 

Praktische informatie te vinden op www.nespresso.com/atelier

Van 8 tot en met 18 oktober 2015 

Contacteer ons
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro