DE NESPRESSO EXPERT KOFFIEMACHINE

geniet van een koffie volledig naar jouw smaak

Donderdag 6 oktober 2016 — Een uitzonderlijk schuimende Cappuccino, of liever een zeer warme Ristretto? Of misschien een gloednieuwe en extra grote Americano? Dankzij de koffie-experten van Nespresso creëer je voortaan met een druk op de knop (of app) jouw perfecte koffie gewoon bij je thuis. Met de innovatieve Nespresso Expert machine laat je jouw inspiratie de vrije loop en zijn unieke koffiecombinaties voortaan dagelijkse kost.

Nespresso blijft innoveren en geeft koffieliefhebbers vanaf nu de mogelijkheid de kop koffie van hun voorkeur in een wip thuis klaar te maken. Dankzij de Nespresso Expert koffiemachine geniet je nog meer van je favoriete Grands Crus door je eigen persoonlijke toets aan je kop koffie toe te voegen. Zo pas je de temperatuur aan voor een warmere koffie, of kies je één van de vier kopgroottes naargelang je persoonlijke smaak. 

De nieuwe koffiemachine beschikt over de volgende mogelijkheden:

  • 4 kopgroottes: Ristretto (25 ml), Espresso (40 ml), Lungo (110 ml) en de NIEUWE Americano (25 ml koffie and 125 ml heet water)
  • 3 temperatuurinstellingen – warm, heet and extra heet
  • Een functie voor warm water met een aparte uitgang
  • Connectiviteit via Bluetooth Smart®-technologie
  • Automatische uitschakeling na 9 minuten bij niet gebruik

Claire Cloatre-Vinzant, Head of Marketing Machines bij Nespresso vertelt: 

“Ons doel is om altijd opnieuw grenzen te verleggen: wij willen Club Members en koffieliefhebbers over de hele wereld de meest unieke koffiemomenten aanbieden. De gloednieuwe Nespresso Expert koffiemachine is daarvan het perfecte voorbeeld. Door aandachtig naar onze klanten te luisteren, leerden we dat ze het bijzonder op prijs stellen dat ze hun koffie kunnen personaliseren. We introduceren ook een grotere kopgrootte: de Americano. Dit is een bijzonder grote en milde koffie die gebrouwen wordt met 25 ml koffie en 125 ml heet water. Door deze bereidingswijze verdwijnt elke harde of bittere nasmaak en krijg je een zachte en ronde, maar nog steeds bijzonder karaktervolle koffie. Genieten van de Americano kan met al onze Ristretto en Espresso koffies.”    

De innovatie van Nespresso gaat bovendien nog een stap verder. De Nespresso Expert heeft een opvallend strak en vernuftig design en kondigt een nieuwe generatie koffiemachines aan. Het ontwerp van de machine laat toe het toestel vlak tegen de muur op te stellen waardoor je zonder aan stijl in te boeten kostbare keukenruimte wint. Nieuw zijn verder de minimalistische toetsen aan de voorkant waarmee je telkens heel makkelijk de temperatuur en de kopgrootte van je koffie aanpast.   

De Nespresso Expert koffiemachine is uitgerust met intelligente Bluetooth Smart® -technologie waardoor het toestel in verbinding staat met de Nespresso-applicatie voor je smartphone. Met behulp van deze app* kan je voortaan je favoriete koffierecepten bewaren en vanuit je luie zetel (of warme bed) je koffiemachine de opdracht geven je favoriete kopje te zetten. De machine waarschuwt je ook via de app wanneer je best ontkalkt, de capsulevoorraad aanvult en de capsulecontainer leegmaakt.  

De koffiemachine is beschikbaar in 2 uitvoeringen: de Nespresso Expert en de Nespresso Expert&milk. Deze laatste belooft pure verwennerij voor alle koffie-met-melkliefhebbers dankzij de geïntegreerde Aeroccino 3 melkopschuimer en de mogelijkheid om een brede waaier melkrecepten klaar te maken.

Zowel de Nespresso Expert als de Nespresso Expert&milk zijn beschikbaar in 2 kleuren, Off Black and Anthracite Grey, en vallen op door elementen in geborsteld aluminium en matte en glanzende details. Het magnetische opvangbakje maakt het extra makkelijk om af te wisselen tussen kopgroottes.

De nieuwe Nespresso Expert en Expert&milk koffiemachines zijn vanaf 21 november 2016 verkrijgbaar in de Nespresso boutiques en online via www.nespresso.com. De Nespresso Expert kost € 279 en de Nespresso Expert&milk €329. 

          

* Afhankelijk van de beschikbaarheid is de applicatie verkrijgbaar via de App Store en Google Play™. Voor meer info neem contact op met de lokale Nespresso Club of surf naar www.nespresso.com/expert.  

                                                        

 

 

App phone Expert
Nespresso Expert
Nespresso Expert
Nespresso Expert
Nespresso Expert&milk
Nespresso Expert&milk
Ann Ramaekers oSérieux! PR agency
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux at Nespresso Belux