De PURE Collectie van Nespresso: met extra veel smaak

De PURE Collectie van Nespresso: met extra veel smaak

Recht(hoekig) en strak in het schoteltje, maar romig rond vanboven… voor de gloednieuwe porseleincollectie van Nespresso vond de Zwitserse designstudio BIG-GAME inspiratie in het iconische vierkante N-logo voor de basis, terwijl de ronde rand verwijst naar de wereldvermaarde capsules.

Traditionele materialen en moderne geometrische lijnen zorgen samen voor tijdloze elegantie, maar ‘schoonheid’ zit natuurlijk ook vanbinnen. Met een convexe bodem in de grote koppen en espresso- en lungokopjes om de koffie zo ‘smooth’ mogelijk te schenken en te drinken, en met een concave basis in de cappuccinokopjes om de heerlijke mix van koffie en melk een fantastisch schuimende finish te geven. De boodschap is duidelijk: ‘be square’ en geniet ten volle van deze intense koffieverwennerij van Nespresso.

De PURE Collectie van Nespresso bestaat uit 6 combinaties:

2 espresso kopjes met bijpassende schoteltjes (€ 21)

2 lungo kopjes met bijpassende schoteltjes (€ 24)

2 cappuccino kopjes met bijpassende schoteltjes (€ 24)

2 grote koppen met bijpassende schoteltjes (€ 25)

2 espresso kopjes & 2 lungo kopjes met 4 bijpassende schoteltjes (€ 39)

2 espresso kopjes & 2 cappuccino kopjes met 4 bijpassende schoteltjes (€ 39)

 

Verkrijgbaar vanaf nu in de Nespresso Boutiques en via www.nespresso.com

Contacteer ons
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro