De wondere geschenkwereld van Nespresso…

De wondere geschenkwereld van Nespresso…

Of je nu kiest voor de prachtige Bonbonnière, de heerlijke amandelgebakjes of de zilveren editie van de Pixie-kopjes… koffieliefhebbers zullen in de wolken zijn met deze stijlvolle koffieaccessoires uit de Limited Festive Collection van Nespresso.  En om het feestje helemaal compleet te maken, verwent Nespresso koffieliefhebbers dit jaar met 3 nieuwe Nespresso Variations: Vanilla Amaretti, Ciocco Ginger en Vanilla Cardamom.  Zo krijgt koffie tijdens de feestdagen een extra sensuele toets met zoete, kruidige of  biscuitaroma's.

 

Vanilla Amaretti (intensiteit 6)

Heerlijke amandel- en vanillesmaken, die je laten wegdromen van zoete amarettikoekjes. Een geslaagde combinatie met de geroosterde karameltoetsen van de Livanto Grand Cru.

Aanbevolen verkoopprijs: 4,2 €

 

Ciocco Ginger (intensiteit 6)

Het gedurfde huwelijk van de geroosterde noten van Livanto Grand Cru met donkere chocolade en een vleugje gember. Feestkoffie op zijn best!

Aanbevolen verkoopprijs: 4,2 €

 

Vanilla Cardamom (intensiteit 6)

Het delicate samenspel van vanille en kardemom geeft de geroosterde noten van Livanto Grand Cru net dat tikkeltje extra!

Aanbevolen verkoopprijs: 4,2 €

 

Bonbonnière

Een stijlvolle eyecatcher in elke keuken! Nespresso-lovers zullen maar wat blij zijn met  deze prachtige capsulehouder.

Aanbevolen verkoopprijs: 25 €

 

Carrés Amande 

Op zoek naar een geschenkje voor lekkerbekken? Iedere koffieliefhebber zal weg zijn van deze heerlijk verfijnde amandelgebakjes verpakt in een mooie Nespresso geschenkdoos. 

Aanbevolen verkoopprijs: 10€

 

PIXIE Espresso & Lungo Kit

Voor fans van modern design krijgen de Pixie-cups een zilveren jasje voor de feestdagen! De mooie geschenkdoos bevat 2 PIXIE Espresso & 2 PIXIE Lungo kopjes  

Aanbevolen verkoopprijs: 43€

 

Het ultieme Nespresso eindejaarsgeschenk blijft natuurlijk één van de hoogstaande toestellen. Voor fans van kleur en design, krijgt de Pixie Clips een flitsend feestjasje: zwart en neon citroengeel of wit en neon koraal. Voor de ultieme koffielovers lanceert Nespresso de elegante LATTISSIMA TOUCH in een prachtige Black Titanium of Palladium Silver uitvoering.

Aanbevolen verkoopprijs: 328.95 €

Nespresso eindejaarsgeschenken... of hoe de feesten omgetoverd worden in wonderlijke koffiemomenten!

Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro