GENIET MééR VAN JE OCHTEND MET DE NIEUWE ENVIVO LUNGO VAN NESPRESSO

GENIET MééR VAN JE OCHTEND MET DE NIEUWE ENVIVO LUNGO VAN NESPRESSO

Deze Lungo laat jouw koffiemoment intens lang duren

De geur van koffie maakt zelfs de meest uitdagende (maandag)ochtend goed. Reden genoeg voor de koffie-experten van Nespresso om jou wat langer van je vertrouwde kopje te laten genieten met de gloednieuwe Grand Cru Envivo Lungo. Want soms heb je net dat tikkeltje méér nodig om de dag goed te beginnen...

De weelderige en unieke Envivo Lungo (met intensiteit 9 op een schaal van 1 tot 12) is de meest intense lungo van Nespresso. Deze donker gebrande koffie is een blend van Arabica koffiebonen uit India en Robusta bonen uit Mexico en valt op door zijn geroosterde tonen en rijke geuren van aromatische houtsoorten en peperkoek.

Alexis Rodriguez, Head of Coffee Development bij Nespresso, legt uit: ‘We hebben deze Envivo Lungo met veel zorg ontwikkeld. Het hoge percentage Robusta koffiebonen zorgt voor een sterke koffie met een volle body en zijn verfijnde smaak hebben we verkregen door gewassen Robusta te gebruiken. Het resultaat is een koffie die bijzonder intens smaakt, maar niet te hard aankomt op het gehemelte.’

De intensiteit van een Grand Cru van Nespresso is afhankelijk van de gebrande tonen, de bitterheid en de body van de koffie. De Envivo Lungo scoort met intensiteit 9 hoog en fans van een sterk kopje koffie met gekarameliseerde tonen zullen zeker genieten van deze extra grote kop. De experten van Nespresso hebben trouwens rekening gehouden met de liefhebbers van de traditionele ochtendkoffie met melk en bijgevolg gaat deze Grand Cru perfect samen met een witte wolk. Méér nog: de melk zorgt ervoor dat de kenmerkende intensheid blijft, terwijl de smaak van de koffie opvallend ronder wordt voor een start van de dag met méér dan 100% goesting.

De Envivo Lungo past perfect in het rijtje van de bestaandeLungo’s. Stuk voor stuk Grands Crus gecreëerd om lekker lang van te genieten in een kop van 110 ml:

 • Fortissio Lungo – Intensiteit 8 – Rijk met volle body
 • Linzio Lungo – Intensiteit 4 – Rond en zijdezacht
 • Vivalto Lungo – Intensiteit 4 – Complex en evenwichtig
 • Bukeela ka Ethiopia – Intensiteit 3 – Bloemachtig en ongetemd (Pure Origin)
 • Vivalto Lungo Decaffeinato – Intensiteit 4 – Complex en evenwichtig (Decaffeinato)

 

HET SMAAKPROFIEL VAN DE ENVIVO LUNGO

 • Geur:              aromatische houtsoorten, peperkoek en gekarameliseerde tonen
 • Intensiteit:       9 - intens espressomoment van langere duur
 • Kopgrootte:     Lungo (110 ml)
 • Envivo Lungo latte macchiato:          zachte, houtachtige tonen met bovenal romige,
                                                            boterachtige aroma’s. 

De Envivo Lungo verovert een permanente plaats in het gamma van Nespresso dat intussen 24 Grands Crus telt. De nieuwe smaak zal wereldwijd verkrijgbaar zijn in de Nespresso boutiques, in de Nespresso Customer Care Centers en online via www.nespresso.com vanaf 16 juni 2016. Prijs: € 3,70 per 10 capsules. 

Contacteer ons
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro