Ik ben tot over mijn oren verliefd op jou én

op de nieuwe CitiZ machine van Nespresso

Zijn elegante lijn, zijn compacte design, zijn ranke vorm, zijn knalrode uitvoering én zijn overheerlijke koffie... CitiZ van Nespresso is zonder twijfel het geschenk bij uitstek om uw valentijnsritueel op smaak te brengen met een wolkje stedelijke elegantie.

Als een echte barista zet u in een mum van tijd het perfecte kopje koffie voor uw geliefde. Een lungo, een espresso of een cappuccino? De subtiele smaak en heerlijke aroma's van elke koffiecapsule komen perfect tot hun recht en worden afgerond met een uniek dik en romig schuimlaagje. Wedden dat jouw hartendief ook op slag verliefd wordt op jou én op de CitiZ machine!

De intuïtieve en gebruiksvriendelijke CitiZ-toestellen, met dezelfde iconische lijnen en prachtige afwerking, passen in elke urban keuken zonder te veel plaats in te nemen en bestaan in drie verschillende kleuren: zwart, wit en een prachtig valentijdsrood!

CitiZ  - €178,95

CitiZ&milk met ingebouwd Aeroccino systeem waarmee u het perfecte melkschuim maakt voor tal van heerlijke koffiebereidingen - €248,95

 

Contacteer ons
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro