Nespresso lanceert nieuw assortiment gedecafeïneerde koffies

Voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar de smaak van hun favoriete Grand Cru, maar zonder de cafeïne

Nespresso pakt uit met drie nieuwe gedecafeïneerde varianten van zijn populairste Grands Crus waarmee het nog meer koffieliefhebbers wil bekoren. Voor de productie van deze deca’s, gebruikt de koffie-expert natuurlijke procedés om de aroma’s optimaal te bewaren. Het resultaat? Drie gedecafeïneerde Grands Crus die perfect aansluiten bij de smaak van hun oorspronkelijke alter ego’s.

 

Rijk aan aroma, arm aan cafeïne

Nespresso merkte dat heel wat koffieliefhebbers op elk tijdstip willen kunnen genieten van een heerlijk koffiemoment. Daarom ontwikkelden zijn koffiespecialisten  gedecafeïneerde versies van enkele van zijn populairste Grands Crus. Deze 3 nieuwe deca Grands Crus hebben rijke en genuanceerde aroma’s die nauw aansluiten bij de uitzonderlijke smaakprofielen van de originele Grands Crus.   

Nespresso gebruikt natuurlijke procedés zonder chemische additieven om de cafeïne aan de koffiebonen te onttrekken. Zo werden gedecafeïneerde koffies gecreëerd die niet inleveren op aroma. Rijk aan aroma, arm aan cafeïne!

 

Favoriete Nespresso-smaken

Nespresso breidt zijn gedecafeïneerd aanbod uit met drie Grands Crus. Op de capsules staat een rode bol, zo kan je ze gemakkelijk onderscheiden van de originele Grands Crus.

 

  • Arpeggio Decaffeinato

Intense cacao- en gebrande tonen, door de unieke mengeling van Arabica-bonen uit Midden- en Zuid-Amerika.

Intensiteit: 9

 

  • Volluto Decaffeinato

Een mix van koekjesachtige accenten en fruitige tonen, gecreëerd door Braziliaanse en Colombiaanse Arabica’s.

Intensiteit: 4

 

  • Vivalto Lungo Decaffeinato

Een gebrand, licht houtachtig aroma met zoete graanaccenten en subtiele bloemachtige tonen, afkomstig uit een complexe en contrastrijke melange van Zuid-Amerikaanse en Ethiopische Arabica’s

Intensiteit: 4

 

Naast deze drie nieuwe deca koffies, bevat het Nespresso assortiment ook nog Decaffeinato Intenso.  Deze Grand Cru met intensiteit 7 is een sterk gebrande melange van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en een vleugje Robusta met kenmerkende  subtiele chocoladeaccenten, geroosterde graantonen en een volle body.

 

Overal verkrijgbaar

Verkoopprijs:

3,70€ per etui (10 capsules) Volluto Decaffeinato, Arpeggio Decaffeinato of Decaffeinato Intenso

3,90€ per etui (10 capsules) Vivalto Lungo Decaffeinato

 

De nieuwe Grands Crus zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle Nespresso Boutiques, op de webshop www.nespresso.com of telefonisch op 0800 162 64.

 

 

Contacteer ons
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro