Nespresso opent opnieuw een pop-up Boutique in het Woluwe Shopping Center

Inspelend op de verwachtingen van zijn klanten en op het succes van de vorige Pop-up Boutique, opent Nespresso dit najaar opnieuw een tijdelijke Boutique in het Woluwe Shopping Center. De ideale plaats om koffieliefhebbers en bezoekers van het shopping center een unieke Nespresso koffiebeleving aan te bieden. Vanaf vandaag kunnen klanten er tijdens het winkelen hun Nespresso-bestelling plaatsen of ophalen.

In de  Pop-up Boutique ontdekken klanten een beperkte selectie accessoires en alle 23 Nespresso Grands Crus, gemaakt van ‘s werelds beste koffiebonen en bekend om hun rijke aroma.  Het is ook de plek bij uitstek om van een heerlijke koffie te genieten. Na hun aankoop kunnen klanten namelijk nieuwe Grands Crus proeven en geven de Nespresso koffiespecialisten graag meer uitleg over het aromatisch profiel van iedere koffie.

Nespresso clubleden kunnen ook in de Pop-up Boutique in het Woluwe Shopping Center genieten van de befaamde Nespresso Pick Up service: ze bestellen online of via telefoon en komen hun bestelling dan ophalen wanneer het past.

Gebruikte capsules kunnen 100% gerecycleerd worden en Nespresso voorziet dan ook in de Pop-up een speciale plaats om gebruikte capsules te verzamelen.


 

Openingsuren

 Maandag              10:00 - 19:00

 Dinsdag                10:00 - 19:00

 Woensdag            10:00 - 19:00

 Donderdag            10:00 - 19:00

 Vrijdag                  10:00 - 20:00

 Zaterdag               10:00 - 19:00

 

Contacteer ons
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro