Nespresso verrast je steeds opnieuw!

Ga de ‘Tournée Minérale’ challenge aan met de heerlijkste Nespresso koffiebereidingen zonder alcohol. Wedden dat je voortaan het hele jaar door van deze unieke recepten geniet?

Woensdag 8 februari 2017 — De ‘Tournée Minérale’ van februari loopt al enkele dagen en opdat je straks de eindstreep zou halen zonder ook maar één keer aan alcohol te denken, laat Nespresso je graag volop genieten van de heerlijke smaken van enkele unieke koffiebereidingen, 

Hieronder vind je alvast twee makkelijk te bereiden recepten die van de fameuze ‘Tournée Minérale’ gegarandeerd kinderspel maken. De ‘Freshpresso orange’ is een frisse cocktail om je dorst te lessen tijdens onvergetelijke avonden, terwijl je met de ‘Appel & gember koffie’ je familie en vrienden thuis warm welkom heet.

Vervang je glaasje alcohol door een overheerlijke en kwaliteitsvolle kop koffie van Nespresso en deze uitdaging is nu al (h)eerlijk gewonnen!

Op jouw gezondheid!

 

Freshpresso orange

Benodigdheden:

  • 1 capsule Grand Cru Arpeggio 
  • Kleine glas sinaasappelsap
  • 1 zakje rietsuiker
  • Kleine glaasjes
  • Enkele druppels vanille-extract
  • 20 ml vanillesiroop
  • Gemalen ijs
  • Ijsblokjes

Zo ga je te werk:

- Giet het sinaasappelsap samen met de vanillesiroop en een ijsblokje in een shaker en schud grondig.

- Vul een groot glas met gemalen ijs en giet het drankje erover.

- Giet vervolgens de koffie in een tweede shaker.

- Voeg het vanille-extract toe, samen met de suiker en een ijsblokje, en schud.

- Giet langzaam de inhoud van de tweede shaker over het eerste drankje heen.

- Gebruik een lepel om voorzichtig te werk te gaan, zodat de mousse in de shaker blijft.

- Werk je bereiding vervolgens af door de mousse bovenop je bereiding toe te voegen.

 

  • Appel & gember koffie

Benodigdheden:

- 1 capsule Vivalto Lungo decaffeinato

- 1 builtje appel& gember-thee

- Enkele theelepels ahornsiroop

- Enkele soeplepels melkschuim

- Een snuifje kaneel

 

Zo ga je te werk:

  • Plaats het theebuiltje in een cappuccinokop en maak in de kop een Grand Cru Decaffeinato Lungo klaar.
  • Laat de appel & gember-thee gedurende 4 minuten trekken en verwijder vervolgens het builtje.
  • Voeg de ahornsiroop toe aan de koffie.
  • Maak het melkschuim klaar met behulp van het stoompijpje van je Nespressotoestel of je Aeroccino.
  • Voeg vervolgens 3 soeplepels melkschuim toe aan je koffie en werk af met een snuifje kaneel.

 

Op zoek naar meer originele koffierecepten? Breng dan zeker een bezoekje aan www.nespresso.be

 

Appel & gember koffie
Freshpresso orange

Contacteer ons

Suzanne Decock

PR & Communications manager Nespresso Belgium