Nespresso X Clio Goldbrenner

Ter gelegenheid van de lancering van de Essenza Mini, de kleinste koffiemachine van Nespresso, bedachten Belgisch handtassen- en accessoireontwerpster Clio Goldbrenner en Nespresso een hippe Travel Mug houder (Limited Edition!). Deze past perfect bij de nieuwe Essenza Mini, een machine op maat van millenials die unieke ervaringen willen beleven. Een uitzonderlijke samenwerking tussen jong talent en Nespresso

 

Een bijzonder chic duo

Chique, modern én innovatief: je zou kunnen zeggen dat de Essenza Mini en ontwerpster Clio Goldbrenner gewoonweg voor elkaar gemaakt zijn. Net als het trendy Belgische accessoirelabel zal de Essenza Mini zonder twijfel snel het IT-koffietoestel van dit najaar worden. Met koffieliefhebbers op zoek naar leuke en gezellige koffie-ervaringen in het achterhoofd kreeg de kleinste Nespresso machine een design met een coole uitstraling.

Een echte Clio 'voor onderweg'

Nespresso vroeg Clio Goldbrenner om een bijpassend accessoire voor de Essenza Mini te bedenken. De ontwerpster kwam aanzetten met een Limited Edition Travel Mug houder die perfect bij de waarden en uitstraling van beide merken past. Dankzij deze lederen 'Nespresso X Clio Goldbrenner' Travel Mug houder kan iedereen zijn favoriete Lungo of Latte overal mee naartoe nemen. En dankzij het jonge en trendy design is deze schoudertas de ideale reisgezel, net als de Essenza Mini!

De Essenza mini: kleine machine, grootse koffiemomenten

Nespresso zet opnieuw een grote stap voorwaarts op het vlak van design en innovatie. Ondanks zijn kleine formaat straalt de Essenza Mini heel wat stijl en persoonlijkheid uit. Deze koffiemachine is vanaf september verkrijgbaar voor 99 euro in twee aparte modellen en in totaal 5 leuke kleuren. De Essenza Mini is ideaal voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een moderne koffie-ervaring, groot gebruiksgemak en een compact design.

Een exclusieve set ter gelegenheid van deze samenwerking

Een exclusieve 'Nespresso x Clio Goldbrenner' set met de Essenza Mini, de unieke Clio bekerhouder, de Travel Mug én Clio's koffieselectie met haar 5 favoriete Nespresso koffies (Dharkan, Arpeggio, Caramelito, Dulsao, Linizio Lungo) zal beperkt verkrijgbaar zijn vanaf 4 september bij de Nespresso Boutiques voor de prijs van 169 euro.

Contacteer ons
Suzanne Decock PR & Communications manager Nespresso Belgium
Suzanne Decock PR & Communications manager Nespresso Belgium
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro