Nieuw in het professioneel assortiment van Nespresso:

Espresso Caramel en Espresso Vanille

Twee bijzonder smaakvolle koffies maken voortaan deel uit van het professionele gamma van Nespresso: Espresso Caramel en Espresso Vanilla. Hiermee telt het permanente assortiment koffies voor restauranthouders en hoteluitbaters voortaan 13 variëteiten. Nespresso biedt zo antwoord op de grote vraag van koffieliefhebbers om ook buitenshuis van hun kop koffie met hun favoriete aroma te genieten.

Volgens een onderzoek uitgevoerd in 2015 door Symrise, producent van geur- en smaakstoffen, apprecieert de koffieklant van vandaag een breed aanbod van verschillende aroma’s. Een goeie 56% proeft met veel plezier de unieke smaken voorgesteld door hun favoriete merk. Na het succes voor de thuismarkt, introduceert Nespresso deze koffies nu eveneens voor professionele klanten. Zo genieten koffieliefhebbers voortaan ook in hotels en restaurants en op kantoor van hun favoriete kop koffie met heerlijke aromatische toetsen.

De Espresso Caramel en de Espresso Vanilla zijn gebaseerd op de Espresso Forte en perfect in balans gebracht met natuurlijke aroma’s voor een intens aromatisch profiel. De koffies scoren een intensiteit van zeven en staan garant voor een unieke smaakervaring en een heerlijke crema. Geschonken als Espresso komt hun smaak het best tot z’n recht.

“De horeca zoekt steeds nieuwe manieren om klanten te verwennen en exclusieve koffie-ervaringen passen in dit plaatje. Daarom hebben wij deze twee nieuwe koffies met aroma van karamel en vanille ontwikkeld”, verklaart  Bart Creemers, Marketing Manager Out of Home Nespresso Belux. “Je kan ze zwart drinken, met melk, of volgens één van de vele recepten. Dankzij dit soort nieuwigheden kan Nespresso restauranthouders en hoteluitbaters voorzien van de verrukkelijkste Grand Crus, zodat zij hun klanten elke dag opnieuw het perfecte koffiemoment kunnen schenken.”

De Espresso Caramel en Espresso Vanilla zijn vanaf nu verkrijgbaar voor alle professionele klanten van Nespresso.  

Aanbevolen verkoopprijs : 21.20€/doos 50 caps

Voor meer informatie: www.nespresso.com/pro

 

Contacteer ons
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux, Nespresso Belux
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro