Nieuw in het professioneel assortiment van Nespresso:

Espresso Caramel en Espresso Vanille

Donderdag 13 oktober 2016 — Twee bijzonder smaakvolle koffies maken voortaan deel uit van het professionele gamma van Nespresso: Espresso Caramel en Espresso Vanilla. Hiermee telt het permanente assortiment koffies voor bedrijven voortaan 13 variëteiten. Nespresso biedt zo antwoord op de grote vraag van koffieliefhebbers om ook buitenshuis van hun kop koffie met hun favoriete aroma te genieten.

Volgens een onderzoek uitgevoerd in 2015 door Symrise, producent van geur- en smaakstoffen, apprecieert de koffieklant van vandaag een breed aanbod van verschillende aroma’s. Een goeie 56% proeft met veel plezier de unieke smaken voorgesteld door hun favoriete merk. Na het succes voor de thuismarkt, introduceert Nespresso deze koffies nu eveneens voor professionele klanten. Zo genieten koffieliefhebbers voortaan ook op kantoor van hun favoriete kop koffie met heerlijke aromatische toetsen.

De Espresso Caramel en de Espresso Vanilla zijn gebaseerd op de Espresso Forte en perfect in balans gebracht met natuurlijke aroma’s voor een intens aromatisch profiel. De koffies scoren een intensiteit van zeven en staan garant voor een unieke smaakervaring en een heerlijke crema. Geschonken als Espresso komt hun smaak het best tot z’n recht.

“Bedrijven zoeken steeds nieuwe manieren om de creativiteit van en het sociaal contact tussen werknemers te verbeteren. En exclusieve koffie-ervaringen tijdens de koffiepauze passen perfect in dit plaatje. Daarom hebben wij deze twee nieuwe koffies met aroma van karamel en vanille ontwikkeld”, verklaart  Bart Creemers, Marketing Manager Out of Home Nespresso Belux. “Je kan ze zwart drinken, met melk, of volgens één van de vele recepten. Dankzij dit soort nieuwigheden kan Nespresso bedrijven  de verrukkelijkste Grand Crus aanbieden, zodat zij hun medewerkers elke dag opnieuw het perfecte koffiemoment kunnen schenken.”

De Espresso Caramel en Espresso Vanilla zijn vanaf nu verkrijgbaar voor alle professionele klanten van Nespresso.  

Aanbevolen verkoopprijs : 21.20€/doos 50 caps

Voor meer informatie: www.nespresso.com/pro

Espresso Caramel
Espresso Caramel
Espresso Vanille
Espresso Caramel
Espresso Vanille
Espresso Vanille
Espresso Caramel
Espresso Vanille
Ann Ramaekers oSérieux! PR agency
Karen Vanderstappen Media & PR Manager Nespresso Belux at Nespresso Belux