Op zoek naar een origineel geschenkje voor een échte koffieliefhebber?

Jouw mama of papa zullen alvast dolenthousiast zijn met dit unieke Nespresso geschenk!

 

Voor papa's die houden van opvallend design, lanceert Nespresso  de Limited Edition Vaderdag set van 2 tassen Lungo TOUCH Collection. 

Het innovatieve van zwart keramiek wordt harmonieus gecombineerd met een zachte siliconen ring, een gedurfde keuze die de reputatie van Nespresso als pionier op het gebied van design alle eer aandoet. De Touch tassen zijn meer dan gewoon mooie objecten, dankzij hun ergonomische vorm bezorgen ze jouw papa een unieke koffiebeleving. 

Aanbevolen verkoopprijs: Limited Edition Vaderdag set van 2 tassen Lungo TOUCH Collection, 18 €

Voor mama's die houden van pure eenvoud, kiest Nespresso voor de Limited Edition Moederdag set van 2 tassen Lungo PURE Collection

Mama zal met volle teugen genieten van haar  favoriete Nespresso in dit kopje uit de PURE  collectie dat de tijdloosheid van porselein verenigt met hedendaags design. Elk kopje heeft de perfecte vorm om op ideale wijze in de hand en aan de lippen te liggen. De dikte varieert per formaat om haar Grand Cru op de perfecte temperatuur te houden.   

Aanbevolen verkoopprijs:  Limited Edition Moederdag set van 2 tassen Lungo PURE Collection, 24 €

Extra tip voor een heel bijzonder moeder- of vaderdagmoment: een Nespresso Grand Cru én heerlijk vers gebakken wafeltjes volgens recept van Roger van Damme, het Gebaar te Antwerpen.

Kleine luchtige ontbijt wafeltjes met dip van Griekse yoghurt en granola van pure chocolade

Ingrediënten:          

25 g verse gist                                                                                                           

50 cl melk                                                                                        

50 cl Fortissio Lungo Grand Cru

4 eidooiers                                                                                            
600 g bloem                                                                                    

4 eiwitten                                                                                        

200 g gesmolten boter, lauw                                                          

1 snuifje zout

Meng de gist met melk en koffie (zorg ervoor dat de koffie niet meer te warm is). Klop de eidooiers met de hand of in een keukenmachine schuimig en voeg toe.
 Doe de bloem erbij en klop het beslag luchtig met een garde.
 Klop vervolgens de eiwitten met de hand of in de keukenmachine tot een wit schuim en spatel voorzichtig door het beslag. Voeg boter toe en een snuifje zout. Dek het deeg af met een vochtige handdoek en laat 45 minuten rusten.
Schep met een soeplepel het beslag in een heet wafelijzer. Bak de wafels goudbruin.

Serveer de wafeltjes in driehoekjes met apart op tafel een schaaltje met Griekse yoghurt en een schaaltje met granola van pure chocolade.

Tip van Roger van Damme, het Gebaar Antwerpen: "Aangezien ik de Fortissio Lungo gebruikt heb bij de bereiding van de wafels smaken de wafels al naar de koffie die u erbij drinkt. De topping van Griekse yoghurt  vult de ronde smaak aan maar verzacht enigszins de aanwezige mout toetsen. De gistsmaak die en wafel met zich mee brengt vult juist die mout accenten weer aan. De granola van pure chocolade begeleidt de bitterheid in de koffie. Het is dus perfect in balans."

 

 

Contacteer ons
Margaux Vigneron oserieux
Suzanne Decock PR & Communications manager Nespresso Belgium
Margaux Vigneron oserieux
Suzanne Decock PR & Communications manager Nespresso Belgium
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro