Op zoek naar een origineel geschenkje voor een échte koffieliefhebber?
Jouw mama of papa zullen alvast dolenthousiast zijn met dit unieke Nespresso geschenk!
Voor papa's die houden van opvallend design, lanceert Nespresso de Limited Edition Vaderdag set van 2 tassen Lungo TOUCH Collection.
Het innovatieve van zwart keramiek wordt harmonieus gecombineerd met een zachte siliconen ring, een gedurfde keuze die de reputatie van Nespresso als pionier op het gebied van design alle eer aandoet. De Touch tassen zijn meer dan gewoon mooie objecten, dankzij hun ergonomische vorm bezorgen ze jouw papa een unieke koffiebeleving.
Aanbevolen verkoopprijs: Limited Edition Vaderdag set van 2 tassen Lungo TOUCH Collection, 18 €
Voor mama's die houden van pure eenvoud, kiest Nespresso voor de Limited Edition Moederdag set van 2 tassen Lungo PURE Collection
Mama zal met volle teugen genieten van haar favoriete Nespresso in dit kopje uit de PURE collectie dat de tijdloosheid van porselein verenigt met hedendaags design. Elk kopje heeft de perfecte vorm om op ideale wijze in de hand en aan de lippen te liggen. De dikte varieert per formaat om haar Grand Cru op de perfecte temperatuur te houden.
Aanbevolen verkoopprijs: Limited Edition Moederdag set van 2 tassen Lungo PURE Collection, 24 €
Extra tip voor een heel bijzonder moeder- of vaderdagmoment: een Nespresso Grand Cru én heerlijk vers gebakken wafeltjes volgens recept van Roger van Damme, het Gebaar te Antwerpen.Kleine luchtige ontbijt wafeltjes met dip van Griekse yoghurt en granola van pure chocoladeIngrediënten:25 g verse gist 50 cl melk 50 cl Fortissio Lungo Grand Cru 4 eidooiers 4 eiwitten 200 g gesmolten boter, lauw 1 snuifje zout Meng de gist met melk en koffie (zorg ervoor dat de koffie niet meer te warm is). Klop de eidooiers met de hand of in een keukenmachine schuimig en voeg toe. Doe de bloem erbij en klop het beslag luchtig met een garde. Klop vervolgens de eiwitten met de hand of in de keukenmachine tot een wit schuim en spatel voorzichtig door het beslag. Voeg boter toe en een snuifje zout. Dek het deeg af met een vochtige handdoek en laat 45 minuten rusten. Schep met een soeplepel het beslag in een heet wafelijzer. Bak de wafels goudbruin. Serveer de wafeltjes in driehoekjes met apart op tafel een schaaltje met Griekse yoghurt en een schaaltje met granola van pure chocolade.
|