Pixie Clips, de Nespresso machine die altijd rijmt met uw eigen stijl

Eenop en top trendy toestel om zelf te customizen

Dankzij innovatieve toestellen met een knap design tekent Nespresso telkens opnieuw voor baanbrekende, niet te evenaren koffie-ervaringen. Nu is er de nieuwe Pixie Clips, een machine die met haar verwisselbare zijpanelen inspeelt op dé trend van het moment: customizing. Voortaan kunt u uw Nespresso toestel afstemmen op uw interieur, uw humeur of zelfs de modetendensen.

Het duurt niet langer dan een andere trui aantrekken… Nespresso geeft u nu de kans om uw machine een persoonlijk tintje te geven. Hoe? Dankzij de nieuwe Pixie Clips met verwisselbare zijpanelen. Voortaan wordt uw perfecte koffie afgeleverd door een toestel dat bovendien matcht met uw eigen smaak en stijl. Pop, Arty, Elegant of Hightech: er zijn tal van mogelijkheden!

Net als alle andere Nespresso-machines werd de nieuwe Pixie Clips speciaal ontworpen om het aroma, het karakter en de smaak van de Nespresso Grands Crus- koffie perfect tot uiting te laten komen.. Om in te spelen op ieders voorkeuren – Espresso of Lungo – beschikt de Pixie Clips machine over twee programmeertoetsen en over een opklapbaar lekrooster, zodat u kopjes van verschillende grootte kunt gebruiken. De Pixie Clips is bovendien heel snel op temperatuur (in slechts 25 seconden) en springt zeer zuinig om met energie (energielabel A++).

De jongste telg uit het Pixie-gamma van Nespresso wordt verkocht met twee paar clips (Black & Lemon Neon of White & Coral Neon) en is nu verkrijgbaar in alle Nespresso-boetieks ,via de Nespresso-website, telefonisch op 0800/ 162 64  , en bij de geselecteerde partners.

De 12 zijpanelen met hun originele look worden apart verkocht via alle Nespresso-verkoopkanalen, voor 20 of 40 euro per paar.

Richtprijs: 149 euro.

Contacteer ons
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro