PRODIGIO: de allereerste connected koffiemachine van NESPRESSO

Het perfecte kopje koffie via je smartphone!

Maandag 7 maart 2016 — Geniet u ook iedere dag met volle teugen van uw Nespresso moment? Om uw dagelijks ritueel nog te vergemakkelijken, lanceert Nespresso haar eerste koffiemachine die verbonden is met uw smartphone. Met de nieuwe Nespresso Prodigio kan u dankzij een slimme app die met het toestel communiceert via Bluetooth Smart® technologie in enkele klikken een overheerlijke tas koffie zetten vanuit je zetel of bed! De app vertelt je ook precies wanneer het waterreservoir leeg is, het bakje met gebruikte capsules vol is of wanneer je koffiemachine ontkalkt moet worden. Opeens zonder capsules zitten, is ook verleden tijd want je kan je stock vanaf nu raadplegen via je smartphone. Het lijdt geen twijfel: de Prodigio Nespresso machine is DE partner bij uitstek voor koffieliefhebbers! 

Wim De Schutter, Marketing Manager Belux Nespresso vertelt enthousiast, «Innovatie en gebruiksgemak zijn key bij Nespresso. Dat we vandaag onze eerste connected koffiemachine lanceren op de Belgische markt is dan ook fantastisch nieuws! Wij houden ervan onze fans te verrassen en dankzij de connected Prodigio hebben ze nu nog gemakkelijker toegang tot onze Nespresso-diensten.»

De Nespresso Prodigio koffiemachine zal beschikbaar zijn vanaf maart 2016 tegen de prijs van € 199, of € 249 voor de Prodigio & Milk versie met melkopschuimer Aeroccino3. Een ideaal model voor liefhebbers van koffie met melk, cappuccino of latte! Beide modellen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zilver of Titan.

Natuurlijk kan de Nespresso Prodigio ook gebruikt worden zonder de mobiele toepassing.

De kenmerken van de Nespresso Prodigio in een oogopslag

  • Een kopje koffie van op afstand programmeren, waar en wanneer je wil
  • Automatische uitschakelmodus
  • Bestelling van capsules via de mobiele Nespresso app
  • Bestelling van ontkalkkit via de app
  • Melding machine ontkalken
  • Melding vol capsulereservoir
  • Melding lege watertank
  • Fout- en onderhoudsmeldingen

 

 

Nespresso Prodigio&Milk Titan,  249€
Nespresso Prodigio&Milk Silver,  249€
Nespresso Prodigio Titan 199€