PROEF DE ZOMER MET TWEE SPECIALE IJSKOFFIES VAN NESPRESSO

Geniet van een verfrissend gevoel met de nieuwe Limited Edition Intenso on Ice en Leggero on Ice.

Koffieliefhebbers gaan een frisse zomer tegemoet nu Nespresso op 1 juli twee nieuwe Limited Edition koffies speciaal voor heerlijke ijskoffiebereidingen lanceert. Van fruitig en aromatisch tot intens met gebrande toetsen: Intenso on Ice en Leggero on Ice bieden een heerlijk verfrissend gevoel tijdens de warme zomermaanden.

 

Van een ijskoud Nespresso moment genieten is trouwens heel eenvoudig, want de koffie-experts van Nespresso hebben een gemakkelijk driestappenrecept voor een perfect evenwichtige en heerlijke ijskoffie met water of melk ontwikkeld.

STAP 1 Doe drie extra grote ijsblokken* in een glas (90 g of zeven gewone ijsblokjes).

STAP 2 Giet er de Intenso on Ice of Leggero on Ice in espressoformaat** (40 ml) bij.

STAP 3 Werk af met 90 ml koud water of koud melkschuim (ongeveer zes eetlepels).

Toptips van de experts van Nespresso:

* Gebruik grotere ijsblokjes: die smelten niet zo snel en houden uw ijskoffie langer koel.

** Liefhebbers van intense koffie kunnen het recept aanpassen met twee kopjes in ristrettoformaat (2 x 25 ml) van Intenso on Ice of Leggero on Ice voor een intensere smaak.
 

Intenso on Ice en Leggero on Ice zijn de eerste koffies die Nespresso speciaal als ijskoffies ontwikkeld heeft. Intenso on Ice is een krachtige koffie met graan- en cacaotoetsen en een intense, gebrande nasmaak. Als macchiato onthult deze koffie dan weer een zachte, romige textuur met koekjestoetsen. Een zwarte Leggero on Ice brengt op zijn beurt fruitige en aromatische citroentoetsen naar boven en heeft een volle, zachte textuur. Als macchiato in combinatie met melk proeft u vooral de gebrande toetsen en een melkachtige, zoete smaak.
 

Zin om ook onderweg te genieten van een heerlijke ijskoffie? Kies dan voor de Nespresso Travel Mug, de ideale reispartner voor elke koffeliefhebber. Met een inhoud van 345 ml zorgt de Travel Mug ervoor dat je Nespresso koffiemoment heerlijk lang koud (of warm) blijft duren tijdens je pendeltocht.

Geef uw zomerse dagen een frisse koffietoets. Intenso on Ice en Leggero on Ice zullen slechts beperkt verkrijgbaar zijn bij Nespresso Boutiques over de hele wereld of online op www.nespresso.com vanaf 1 juli. En goed nieuws! Of je nu aan zee of in je vakantiehuisje in de Ardennen bent, dankzij de speciale summer service van Nespresso kan je overal je favoriete capsules laten leveren.  Ontdek alvast vverheerlijke verfrissende recepten in brochure in bijlage. 

Aanbevolen verkoopprijs: 4,50€ per sleeve met 10 capsules


 

 

 

 

Contacteer ons
Suzanne Decock PR & Communications manager Nespresso Belgium
Suzanne Decock PR & Communications manager Nespresso Belgium
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro