Pure verwennerij voor je allerliefste mama!

Pure verwennerij voor je allerliefste mama!

Vrijdag 8 april 2016 — Moederdag nadert met rasse schreden... de ideale gelegenheid om alle mama’s te verwennen! De allerkleinsten verrassen hun mama met het allermooiste cadeau ooit: een op de schoolbanken gemaakte halsketting van pasta of een supermooie tekening. Volwassenen op zoek naar een geslaagd geschenkidee kiezen voor een sublieme Nespresso-machine. Een prachtig designvoorwerp dat elke ochtend garant staat voor een heerlijk kopje koffie voor de allerliefste mama. En met de bijhorende kopjes zal ze helemaal in de zevende hemel zijn!

De Inissia Cream, de KitchenAid Pearl White of de KitchenAid Almond Cream? Drie Nespresso-machines met een mooie, pure kleur en een stijlvol design.

  • Nespresso Inissia Cream - 98,95 €
  • Nespresso KitchenAid Pearl White - 398,95 €
  • Nespresso KitchenAid Almond Cream - 398,95 €

De collectie PURE kopjes van Nespresso zorgt voor een prachtig effect naast je fraaie Nespresso-machine. Dankzij hun perfecte vorm liggen deze kopjes mooi in de hand en laten ze alle aroma’s van de Nespresso Grands Cru’s helemaal tot hun recht te komen. Een perfecte combinatie van het tijdloze van porselein en hedendaags design. De dikte van de kopjes varieert volgens de grootte zodat zowel een Lungo als een Ristretto Grand Cru perfect op temperatuur blijven.   

De Nespresso PURE kopjes zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten: Espresso, Lungo, Cappuccino en Mug. 

  • Nespresso PURE collectie – Van 21€ tot 39€

Verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques en via www.nespresso.com.

Nespresso KitchenAid Almond Cream - 398,95 €
Nespresso KitchenAid Pearl White - 398,95 €
Nespresso Inissia Cream - 98,95 €
Pure Collection _ Cappucino
Pure Collection _  Lungo
Pure Collection _ Espresso
Pure Collection _ Espresso & Cappucino
Elisa Roux oserieux,oserieux