Rood, roder, roodst!

Passionele Nespresso-toestellen voor Valentijn

Verras je geliefde voor Valentijn met een knalrood Nespresso toestel... dé garantie voor ontelbare liefdevolle koffiemomenten!

Is je geliefde dol op cappuccino's en latte macchiato's? Kies dan voor de elegante LATTISSIMA TOUCH Glam Red, een stijlvolle combinatie van strakke lijnen met pure vormen en stijlvol rood.

Kiest je geliefde steevast voor een espresso of een lungo en woon je in een stadsappartement? Kies dan voor de knalrode Inissia of de Citiz. Een ultracompacte koffiemachine die innovatieve technologie combineert met een modern design. Het resultaat? Een perfect kopje koffie boordevol liefde, iedere keer opnieuw... 

 

 

Aanbevolen verkoopprijzen

Nespresso Inissia Red - 98,95 euro

Nespresso Citiz Fire-engine Red - 178,95 euro

Nespresso Lattisima Touch Glam Red - 298,95 euro

Contacteer ons
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro