Uitnodiging - Venuez

Beste journalist,

Al sinds enkele jaren, werkt Nespresso samen met enkele van de grootste chefs ter wereld en ontwikkelt ze hoogwaardige koffievariëteiten.

Ter gelegenheid van het Venuez salon, nodigt Nespresso u met plezier uit om haar twee nieuwe Grands Crus te ontdekken die zullen worden geserveerd bij de Nespresso ambassadeurs  alsook in verschillende restaurants die 1 Michelinster of een Gault & Millau vermelding van minimum 16/20 hebben ontvangen. Want wat is er aangenamer dan een goede maaltijd af te kunnen sluiten met een kwaliteitsvolle koffie?

De Nespresso medewerkers kijken ernaar uit u meer te vertellen over deze twee nieuwe Grands Crus tijdens een exclusief en gastronomisch persmoment. Hannah Van ongevalle (The Pharmacy) en Filip Claeys (De Jonkman) zullen u namelijk verrassen met heerlijke bereidingen op basis van.. koffie!

 

Afspraak maandag 27 maart om 17u aan de Nespresso Stand op Venuez, Park Spoor Noord, Damplein 2 in Antwerpen.

 

Graag uw aanwezigheid bevestigen via [email protected].

 

Hopelijk tot dan !

 

Ann Ramaekers

Ann Ramaekers

oSérieux! PR agency

Suzanne Decock

PR & Communications manager Nespresso Belgium

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro


Neem contact op met

www.nespresso.be