Verwen je papa op 12 juni!

Verwen je papa op 12 juni!

Ieder jaar opnieuw zoeken we naar het perfecte cadeau voor vaderdag en ook dit jaar willen we onze papa tonen hoe graag we hem wel niet zien! Daarom kozen wij voor deze twee Nespresso gifts, zij zijn zonder twijfel pure verwennerij voor jouw George Clooney ;)

Is jouw papa een echte globetrotter? Of een drukke businessman? Dan help jij hem met de Touch Travel Mug iedere ochtend aan een heerlijke Nespresso boost voor onderweg! Of het nu is naar kantoor, een meeting of de luchthaven, zo hij heeft zijn favoriete Grand Cru steeds bij de hand.  Daarnaast zie de Touch Travel Mug er ook nog eens heel cool uit!

Touch Travel Mug in roestvrij staal met een dubbele wand en de capaciteit voor 3 lungo´s. Aanbevolen verkoopprijs: €20

Is jouw papa helemaal weg  van de nieuwste technologische snufjes? Dan zal hij dolenthousiast zijn met de splinternieuwe Prodigio waarmee hij met behulp van zijn smartphone zijn favoriete kop koffie zet!

Nespresso Prodigio, 199€, Prodigio & Milk, 249€

Contacteer ons
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro