Zin om een latté te proeven zoals je er nog nooit eerder eentje heb geproefd? Laat de barista in jezelf tot leven komen!

Nespresso lanceert een nieuw toestel: Creatista Plus, een machine met een eigentijds design en heel wat functies waarmee je vanaf nu ook thuis gemakkelijk overheerlijke lattés kan bereiden. En om als een ware barista de perfecte koffie te serveren, lanceert Nespresso op hetzelfde moment een limited edition met drie exclusieve Barista-koffies. Unieke smaken die uw zintuigen zullen prikkelen en die garant staan voor een perfecte harmonie.

Met de Creatista Plus en de drie nieuwe Barista-koffies bereid je vanaf nu een heerlijke Cappuccino, Espresso Macchiato of Ristretto Black zoals je nog nooit eerder hebt gedaan!

Voor meer informatie kan je de bijgevoegde persberichten bekijken. Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog extra informatie wenst te ontvangen.

Fijne week!

Margaux et Ann 

Contacteer ons
Margaux Vigneron oserieux
Suzanne Decock PR & Communications manager Nespresso Belgium
Margaux Vigneron oserieux
Suzanne Decock PR & Communications manager Nespresso Belgium
Over Nespresso

Nestlé Nespresso nv is de pionier en referentie op het vlak van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. De hoofdzetel van Nespresso is gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Het bedrijf is actief in bijna 64 landen en telt meer dan 12.000 werknemers. In 2015 beheerde het een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Nespresso Boutiques. Surf naar de site van Nespresso: www.nestle-nespresso.com voor meer informatie.

Voor meer info betreffende Nespresso BtoB solutions surf naar www.nespresso.com/pro